RESTAURANT AUBERGE DU CHEVAL BLANC

Lokale en traditionele keuken. Specialiteiten: paling, kikkerbilletjes, mizotta en Vendée-ham. Kamers voor een volksmaaltijd of banket. 45 minuten van de stranden en La Rochelle. Marais Poievin: opgedroogd moerasgebied

Beschrijving

Restaurant met traditionele keuken in een klein dorp met gemakkelijke toegang vanaf de D149 (Luçon/Fontenay le Comte).

Hotel/bar/restaurant met 2 kamers. Een voor banketten of de andere voor de maaltijden van de arbeidersklasse.
Specialiteiten: Paling, kikkerbilletjes, mizotta en Vendée-ham.

Een kindermenu is beschikbaar tot 12 jaar.
Geopend op maandagavond en zondagmiddag op reservering en elke dag in de zomer..

  • Groepen geaccepteerd ( maximum : 50 )
  • Types : hotel-restaurant

Talen

  • Engels

Comfort / diensten

  • Banketten
  • Afhaalmaaltijden
  • Wifi

Hoedanigheid

2

  • Aantal covers : 100

Prijzen

  • A la carte : de 11,70 € à 34,50 €
  • Menu volwassene (lunch doordeweeks) : 12,00 €

Wijze van betaling

  • Creditcards
  • Cheques (bank en post)
  • Chèques Vacances
  • Contant geld
  • Tickets Restaurant

Opening

Het hele jaar geopend

Van 02 juni 2020 tot 31 december 2020