Restaurant Au Fil des saisons
Beschrijving
Vers, lokaal en 100% huisgemaakt, Laurent en Audrey veranderen het menu volgens de seizoenen en de inspiratie van de chef, die schommelt tussen "Tradities" en "Ontdekkingen":
"Tradities' om de terroirs van Frankrijk te laten zien en 'Ontdekkingen' door je smaakpapillen op te schudden en onverwachte smaken te combineren (kruiden...). Mosselen of oesters, vis van de veiling, vlees uit Frankrijk, kaas uit Nalliers, lokale wijnen, alles is delicaat en heerlijk. Huisgemaakt brood en ijs. Geniet van het glazen dak met uitzicht op de tuin.
Gecertificeerd "Maître restaurateur".
Cadeaubonnen beschikbaar
- Groepen geaccepteerd ( minimum : 15 - maximum : 25 )
- Types : hotel-restaurant
Labels
- Aanbevolen door Bottin Gourmand, Champerard, Gault Millau, Guide du Routard Pays de la Loire, Le petit futé, Le Routard Hôtels et Restos de France, Michelin
- Labellisé Restaurateurs de France
- Maitres Restaurateurs
- Qualité Tourisme
- Toerisme handicap labels : Doof of slechthorend, Geestelijke beperking, Lichamelijke beperking
Talen
- Engels
- Spaans
- Frans
Plaats
Comfort / diensten
- Afhaalmaaltijden
- Seminar
- Bediening op terras
- Wifi
Hoedanigheid
2
- Aantal covers : 40
- Aantal hoezen op terras : 22
- Aantal vergaderzalen : 1
Tarieven / uren
- Menu volwassene (lunch doordeweeks) : de 29,00 € à 50,00 € - Plat du jour et café gourmand servi uniquement le midi du mardi au vendredi sauf jours fériés.
- Kindermenu : de 14,00 € à 19,00 € - menu composé avec l'enfant de moins de 12 ans.
Wijze van betaling
- Creditcards
- Cheques (bank en post)
- Chèques Vacances
- Contant geld
- Tickets Restaurant
Opening
Het hele jaar geopend
Dagen | Openingstijden |
---|---|
Mardi | 12h15 naar 14h00 en 19h30 naar 21h00 |
Mercredi | 12h15 naar 14h00 en 19h30 naar 21h00 |
Jeudi | 12h15 naar 14h00 |
Vendredi | 12h15 naar 14h00 |
Samedi | 12h15 naar 14h00 en 19h30 naar 21h00 |