RESTAURANT AU FIL DES SAISONS

Restaurant "Tradities en Ontdekking", met een capaciteit van 50 personen.

Beschrijving

Laurent en Audrey SOULARD heten u welkom aan hun tafel, voor een keuken van "Tradities" en "Découvertes": "Tradities" om u kennis te laten maken met de terroirs van Frankrijk en "Découvertes" door uw smaakpapillen te durven schudden en onverwachte smaken (kruiden....) te combineren. De kaart wordt om de twee maanden vervangen, afhankelijk van het seizoen. Verse producten, zelfgebakken brood en ijs. Mogelijkheid tot lunch of diner in het glazen dak, met uitzicht op de tuin. Avonden met georganiseerde thema's (oenologie, jazz...).

  • Groepen geaccepteerd ( minimum : 20 - maximum : 35 )
  • Types : hotel-restaurant

Labels

  • Aanbevolen door Bottin Gourmand, Champerard, Gault Millau, Guide du Routard Pays de la Loire, Le petit futé, Le Routard Hôtels et Restos de France, Michelin
  • Labellisé Restaurateurs de France
  • Maitres Restaurateurs
  • Qualité Tourisme
  • Welcome ! C’est beau ici !
  • Toerisme handicap labels : Doof of slechthorend, Geestelijke beperking, Lichamelijke beperking

Talen

  • Engels
  • Spaans
  • Frans

Comfort / diensten

  • Banketten
  • Afhaalmaaltijden
  • Seminar
  • Bediening op terras
  • Wifi

Hoedanigheid

2

  • Aantal covers : 40
  • Aantal hoezen op terras : 22
  • Aantal vergaderzalen : 1

Prijzen

Wijze van betaling

  • Creditcards
  • Cheques (bank en post)
  • Chèques Vacances
  • Contant geld
  • Tickets Restaurant

Opening

Het hele jaar geopend