Restaurant La Pergola
Beschrijving
Kies uit de menu's en à la carte, vlees, zeevruchten (oesters, wulken, langoustine, garnalen, gamba's, krab) en vis (zeebrasem, zalm, zeebaars, zeeduivel, schelvis...) van de visafslag in Les Sables d'Olonne.
Dit familierestaurant, dat in 2022 werd overgenomen door Anthony en Edwige, is licht en warm, in overeenstemming met hun welkom en ingericht rond het thema van de zee. Geniet van een heerlijke maaltijd terwijl de zon ondergaat over het estuarium van de Lay.
Anthony werkt bij het bedrijf Bertrand in L'Aiguillon-sur-Mer, de visafslag in Les Sables d'Olonne en de conservenfabriek op Ile d'Yeu. De distilleerderij VRIGNAUD, de wijngaarden van Maison Jard, de brouwerij SMEELE en vele anderen zijn hun trouwste leveranciers.
- Groepen geaccepteerd ( maximum : 10 )
- Types : restaurant
Marques & Labels
- Aanbevolen door Guide du Routard Pays de la Loire, Le petit futé
Talen
- Engels
- Frans
Plaats
Comfort / diensten
- Cadeaubon
- Kinderstoel / stoelverhoger
- Airconditioning
- Nabijgelegen parkeerplaats
- Prive parkeerplaats
- Bediening op terras
- Terras
- Wifi
Hoedanigheid
1
- Aantal covers : 60
- Aantal hoezen op terras : 40
- Aantal kamers met airconditioning : 1
Tarieven / uren
- A la carte : de 10,00 € à 32,00 €
- Menu voor volwassenen : de 24,00 € à 44,00 € - 19,50€ non servi le dimanche et jours fériés
- Kindermenu : 10,00 € - Jusqu'à 12 ans
Wijze van betaling
- Creditcards
- Cheques (bank en post)
- Chèques Vacances
- Contant geld
- Tickets Restaurant
Opening
Het hele jaar geopend