Restaurant Julie dans la cuisine
Beschrijving
Julie's signatuurgerechten zijn onder andere "Gerookte zalm", "Zeevruchten zuurkool" en "Rundertartaar". Geniet van de inventieve keuken van Julie en haar team in verschillende settings of op het terras met uitzicht op de Lay en de oesterbanken. Mosselen en oesters verkrijgbaar in het seizoen.
Ter plaatse biedt een traditionele conservenfabriek zelfgemaakte producten, het resultaat van nauwgezet werk en een streven naar kwaliteit. Originele jam, smeltzachte karamels, zelfgemaakte ketchup, smakelijke boerenterrine en heerlijke vissoep zullen uw smaakpapillen verrukken.
Huisgerookte zalm: We hebben ook onze eigen gerookte zalm geïntroduceerd, zorgvuldig bereid volgens een traditioneel recept. De versheid en kwaliteit van onze zalm maken het een must voor liefhebbers van zeevruchten.
Halfgare foie gras : Onze halfgare foie gras, een verfijnde specialiteit, maakt ons gastronomische aanbod compleet. Bereid met minutieuze aandacht voor detail, zal het fijnproevers overtuigen met zijn delicate textuur en exquise smaak.
Cadeaubonnen beschikbaar.
- Groepen geaccepteerd ( minimum : 20 - maximum : 120 )
- Types : restaurant
Talen
- Engels
- Spaans
- Frans
Plaats
Comfort / diensten
- Seminar
- Bediening op terras
- Wifi
Hoedanigheid
4
- Aantal covers : 140
- Aantal hoezen op terras : 90
Tarieven / uren
- A la carte : de 9,00 € à 29,00 €
- Menu volwassene (lunch doordeweeks) : de 26,00 € à 33,00 €
- Kindermenu : 12,00 €
Wijze van betaling
- Creditcards
- Cheques (bank en post)
- Chèques Vacances
- Contant geld
- Tickets Restaurant
Opening
Het hele jaar geopend
Dagen | Openingstijden |
---|---|
Mardi | 12h00 naar 14h00 |
Mercredi | 12h00 naar 14h00 |
Jeudi | 12h00 naar 14h00 |
Vendredi | 12h00 naar 14h00 en 19h00 naar 21h00 |
Samedi | 12h00 naar 14h00 en 19h00 naar 21h00 |
Dimanche | 12h00 naar 14h00 |