Restaurant La Pergola
Beschrijving
Kies uit de menu's en à la carte, vlees, zeevruchten (mosselen, oesters, wulken, krab) en vis (zeebrasem, rog, pollak) van de visafslag in Les Sables d'Olonne.
Het familierestaurant, dat Anthony en Edwige in 2022 overnamen, heeft een lichte, gastvrije sfeer, ingericht om de zee te weerspiegelen. Geniet van een heerlijke maaltijd terwijl de zon ondergaat over het estuarium van de Lay.
Anthony werkt bij het bedrijf Bertrand in L'Aiguillon-sur-Mer, de visafslag in Les Sables d'Olonne en de conservenfabriek op Ile d'Yeu. De distilleerderij VRIGNAUD, de wijngaarden van Maison Jard, de brouwerij SMEELE en vele anderen zijn hun trouwste leveranciers.
- Groepen geaccepteerd ( maximum : 12 )
- Types : restaurant
Labels
- Aanbevolen door Guide du Routard Pays de la Loire, Le petit futé
Talen
- Engels
- Frans
Plaats
Comfort / diensten
- Airconditioning
- Bediening op terras
- Wifi
Hoedanigheid
1
- Aantal covers : 60
- Aantal hoezen op terras : 40
- Aantal kamers met airconditioning : 1
Tarieven / uren
- A la carte : de 8,00 € à 23,50 €
- Menu volwassene (lunch doordeweeks) : de 22,50 € à 42,50 € - 19,50€ non servi le dimanche et jours fériés
- Kindermenu : 10,50 € - Jusqu'à 12 ans
Wijze van betaling
- Creditcards
- Cheques (bank en post)
- Chèques Vacances
- Contant geld
- Tickets Restaurant
Opening
Het hele jaar geopend
Dagen | Openingstijden |
---|---|
Lundi | 12h15 naar 14h00 en 19h30 naar 21h00 |
Jeudi | 12h15 naar 14h00 en 19h30 naar 21h00 |
Vendredi | 12h15 naar 14h00 en 19h30 naar 21h00 |
Samedi | 12h15 naar 14h00 en 19h30 naar 21h00 |
Dimanche | 12h15 naar 14h00 en 19h30 naar 21h00 |