RESTAURANT LE MOULIN CÉCILE
Beschrijving
Cécile is de voornaam van de grootmoeder van chef-kok Benjamin Blanchet, die hem altijd heeft aangemoedigd in dit gepassioneerde beroep. De chef wilde haar eer bewijzen bij zijn terugkeer naar zijn geboortestreek Vendée, waar het allemaal begon!
Als kind kookte hij al op zondag met het gezin en zijn passie heeft hem nooit losgelaten!
Na zijn koksopleiding behaalde hij zijn eerste plaats in La Mirabelle, in Luçon, waar Benoît Hermouet de "zonnige keuken van de Vendée" aanbiedt.
Daarna trok hij naar de Savoie en de Provence, waar zijn keuken werd verrijkt met heel bijzondere smaken, voordat hij in 2021 terugkeerde naar de Vendée.
Hij nam zijn intrek in de voormalige Auberge du Moulin, een 30 jaar oud instituut dat eind april 1984 was geopend toen de chef werd geboren!
Kom en ontdek een verfijnde keuken, bereid met eenvoud in een warme omgeving, waar Nicolas u zal verwelkomen en begeleiden op een reis gewijd aan uw smaakpapillen!
- Dieren Welkom : ecuelle d'eau
- Groepen geaccepteerd ( minimum : 8 - maximum : 40 )
- Types : restaurant
Talen
- Engels
- Frans
- Italiaans
Plaats
Comfort / diensten
- Banketten
- Seminar
- Bediening op terras
- Catering
Hoedanigheid
3
- Aantal covers : 40
- Aantal hoezen op terras : 18
- Aantal vergaderzalen : 1
Tarieven / uren
- Menu volwassene (lunch doordeweeks) : de 28,00 € à 45,00 € - Mini : Entrée/Plat ou Plat/Dessert - Max : Entrée/Plat/Dessert
- Menu volwassene (diner en weekend) : 66,00 €
- Kindermenu : 15,00 € - Jusqu'à 12 ans
Wijze van betaling
- Creditcards
- Contant geld
Opening
Het hele jaar geopend
Dagen | Openingstijden |
---|---|
Vendredi | 12h00 naar 14h00 en 19h00 naar 21h00 |
Samedi | 12h00 naar 14h00 en 19h00 naar 21h00 |
Dimanche | 12h00 naar 14h00 |